Vandrensere – Komplet Guide

bedste vandrensere

Her finder du nogle af de bedste vandrensere, jeg har fundet på markedet og selv benytter.

Jeg har længe selv brugt forskellige typer vandrensning for at være sikker på, at det vand min familie og jeg går og drikker og koger vores mad i, er så rent som overhovedet muligt.

Er det nødvendigt at rense vandet?

Er det hysteri at ville rense vores drikkevand? Eller er vandet nu så rent som vi går og tror? Så læs min artikel her.

Se her hvor meget skidt der gemmer sig i vores klare danske postevand.

Det skidt du ser i videoen er, hvad der blev tilbage efter destillation (rensning) af det vand jeg drak og kogte min mad i over et par måneder. Og ikke nok med det, så lugtede beholdere grimt af kloak og noget der mindede mest af alt om terpentin.

Og det er det vand vi går og drikker og koger vores mad i hver evig eneste dag hele livet igennem. Det er vel ikke forbavsende, at cancer og andre mærkelige sygdomme og symptomer har været støt stigende igennem mange år.

For mit vedkommende begyndte jeg med at bruge filtre til at rense mit vand for over 10 år siden. Egentlig, fordi jeg havde noget bøvl med fordøjelsen. Jeg lagde mærke til, at det tit var forbundet med, når jeg drak vand fra hanen.

En af de første typer filtre jeg benyttede, var en simpel vandkande med et kulstoffilter. Senere gik jeg over til vandrensere, som destilleringsapparater og brusefiltre m.m.

VANDRENSERE OG FILTRE – DE BEDSTE OG BILLIGSTE

Jeg vil her fortælle om nogle filtre jeg selv bruger i det daglige med stor succes.

Hvilke filtre du beslutter dig for at benytte, har noget at gøre med, hvor meget du vil investere i at have rent og sikkert vand. Du kan enten starte småt, som jeg gjorde i sin tid, eller du kan følge mine nuværende anbefalinger.

Herunder kan du læse om, hvad jeg bruger i det daglige, og om de enkelte løsninger du selv kan benytte til at rense dit vand.

Du kan købe dem mange steder på Internettet. Men jeg har fundet ud af, at du let kan spare 50% (eller mere) på at købe de forskellige vandrensere på fx Amazon.de

1) DESTILLATIONSAPPARAT

Brug et destillationsapparat til at destillere dit drikkevand. Det tager ca. 3-4 timer at lave 4 liter rent vand. Men så er det også det absolut reneste vand der findes på jorden.

Jeg har dampdestilleret mit drikkevand i årevis. Det er super godt. Jeg kan ikke forestille mig at drikke andet.

Du starter apparatet om aftenen, fx når du går i seng, og næste morgen har du det bedste drikkevand klar til brug. Tjek prisen på Waterpure.

Hjemme hos os bruger vi det rensede vand fra Carbonitfiltret herunder til at koge vores mad i, og drikker det også ind imellem, hvis vi ikke lige har destilleret vand klar.

2) CARBONIT-FILTER

carbonit vandrenser

Installer først et Carbonit Filter på slangen/røret for det kolde vand.

Forbind det til den ekstra lille hane som skal installeres på køkkenbordet, så du kan tappe rent vand uafhængigt af dit i forvejen installeret blandingsbatteri.

carbonitfilter installation

Dette vand kan du bruge til både at drikke og koge din mad i. Carbonit filtret fjerner de fleste metaller, sprøjtegifte, kemikalier og bakterier. Og de udskiftelige filterpatroner holder i op seks måneder.

Bor du tilleje og ikke ønsker/må bore hul i køkkenbordet, kan du evt. blot installere filtret på slangen, der går til hanen for koldt vand. Tjek prisen selv på Amazon.de.

carbonit patron
Få ekstra patroner samme sted på Amazon.de

Alternativt til Carbonitfiltret: Brug en simpel vandfilterkande med udskiftelige patroner til at rense det vand du har tænkt dig at koge din mad i.

vandfilterkande

Du fylder vand i toppen af kanden og efter nogle minutter løber vandet ned igennem filtret og ender i bunden af kanden som renset vand.

Der findes mange typer kander. Men her er en jeg har erfaring med BWT. Find selv den bedste pris.

vandfilterpatroner
Ekstra patroner finder du samme sted på Amazon.de

3) VANDFILTER TIL BRUSEBADET

Vandfilter til bruser

Du bør helt sikkert også overveje at installere et filter på brusebadet, så du slipper for at få giftstoffer, klorin, kalksten og andet skidt på huden og i håret.

Jeg har læst, at når vi tager et varmt brusebad, frigives diverse giftstoffer fra vandet, og vi indånder dem. Det er faktisk mere giftigt at tage et varmt brusebad end et koldt brusebad.

Hvis du ikke har prøvet at tage et brusebad i renset blødt vand, så har du noget at se frem til. Både hud og hår får en helt anden følelse. Tjek prisen selv på Amazon.de. Ekstra patroner, der holder  i op til seks måneder fås samme sted.

KONKLUSIONEN

Du kan enten lave det komplette set-up som jeg har gjort, eller vælge at benytte en eller flere af de anbefalede filtreringsmuligheder.

Det aller vigtigste er dog, at du får rent drikkevand hver dag. Derfor anbefaler jeg dig i det mindste at investere i en destillator.

Den jeg bruger, har kørt hver dag i over 2 år uden problemer. Det er nok den bedste investering jeg har gjort i mit liv, uden overdrivelse.

Jeg har købt min i England til en tusse, næsten halv pris af, hvad du kan få den for flere steder i Danmark.

Den kommer med 3 måneders kulstoffilter  (flere kan købes billigt samme sted), og inklusivt et ugiftigt rensemiddel, så du kan holde den rene indvendigt.

Mine partnere Waterpure i England, sender hurtigt og der er endda 2 års garanti. Naturligvis kommer den med EU-stik til dansk stikkontakt. Tjek den ud her.

Se evt en lille video her: